Sant Sebastià

El PP creu que el govern deixarà presentar Batasuna a les eleccions si condemna la violència

El president del PP, Mariano Rajoy, creu que un "gest" tan simple com condemnar la violència podria portar Batasuna a les properes eleccions municipals. Rajoy, però, no ho aprova i assegura que l'únic gest acceptable perquè l'esquerra abertzale torni a estar present a les institucions és un comunicat d'ETA anunciant la seva dissolució. El president popular ha fet aquestes declaracions en la convenció de presentació dels candidats populars a les eleccions municipals.

Actualitzat

Rajoy també ha parlat de la manifestació de dissabte a Navarra, en la qual van participar "milers de persones" que van defensar la seva identitat de "navarresos i espanyols" d'una manera "serena, cívica i democràtica" des del "sentiment i el cor", van exigir "respecte" per les seves idees i van advertir que no estan disposats a ser "moneda de canvi de res".

El president del PP ha dit que el seu partit donarà suport a aquestes demandes mentre el govern de José Luis Rodríguez Zapatero "s'allunya de la gent i dels espanyols", ja que ha optat "per no escoltar el que es diu al carrer".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut