Sant Joan Despí

El PP català esmenarà uns pressupostos que considera deficitaris i electoralistes

El Partit Popular català no està gens d'acord amb els pressupostos de la Generalitat per a l'any que ve, presentats aquest divendres pel conseller Antoni Castells, i ha anunciat que els esmenarà en la seva totalitat. Així ho ha anunciat la presidenta del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, que ha assegurat que els números no aporten mesures per sortir de la crisi i recorren al dèficit per guanyar les pròximes eleccions.

Actualitzat
Alícia Sánchez-Camacho, poc abans d'una conferència amb Noves Generacions de Sant Joan Despí, ha assegurat que els pressupostos tenen un "clar regust electoralista" i que pretenen guanyar les eleccions a cop de talonari. "Com que no hi ha diners i ha baixat la recaptació", ha afegit, "ho fan endeutant fins a límits insostenibles els catalans".

La popular ha enumerat els, segons ella, punts negatius dels números per al 2010. Entre ells que es manté la pressió fiscal dels catalans, s'augmenta la despesa corrent, s'abandona la prioritat de lluitar contra l'atur i el dèficit s'incrementarà. També ha criticat que els comptes del govern "suposin una gran desigualtat territorial". Camacho alerta que s'està afavorint les inversions en determinades comarques, especialment de l'àrea metropolitana, mentre que en altres la inversió cau en picat.

Finalment, Sánchez-Camacho ha insistit en la petició de suprimir l'impost de successions, un tribut que "suposa una gran injustícia per a milers de famílies catalanes".
Anar al contingut