Mataró

El PP català engega campanya amb crítiques contra els socialistes

El Partit Popular de Catalunya ha donat inici a la seva campanya a partir de les 22.45 h, a la sala Privat de Mataró. La candidata del PP per Barcelona a les generals, Dolors Nadal, ha obert la campanya al costat del president del PPC, Daniel Sirera. La recepta de Dolors Nadal per aquesta campanya serà denunciar que la legislatura de Zapatero ha estat un desastre i no s'ha preocupat dels problemes de la gent. El PP català aspirà a augmentar la presència al Congrés fins als vuit o nou diputats. Una xifra que consideren que seria suficient perquè Rajoy fos elegit president d'Espanya.

Actualitzat

A mitjanit, Dolors Nadal ha descobert el cartell del PP català, un cartell en format digital amb el lema "Les idees clares". Aquest missatge se sumarà al lema general del PP per a tot Espanya, que és "Amb el cap i amb el cor". En l'acte d'aquesta nit a Mataró hi ha participat l'alcalde de Madrid, Alberto Ruiz-Gallardón.

En paraules de Nadal: "Catalunya i Espanya necessiten que Mariano Rajoy sigui el proper president del govern", i ha declarat que els catalans són conscients que, per anar endavant i cap al progrés, han de votar el PP. La candidata ha dit que durant la precampanya ja s'ha demostrat que el Partit Popular ha ofert propostes concretes enfront de la crispació, que, ha dit, el PSOE ha posat en pràctica durant tota la legislatura.

Hi ha previst que el portaveu del PP al Congrés, Eduardo Zaplana, protagonitzi els primers dies de campanya a Catalunya, amb actes de suport al cap de llista de Lleida, aquest divendres, i en el míting de Dolors Nadal d'aquest dissabte a Rubí (Vallès Occidental). Mariano Rajoy també es desplaçarà a Catalunya el 5 de març, en l'acte central de la campanya del PP català amb un míting a Barcelona o a l'Hospitalet de Llobregat que els populars volen que sigui multitudinari.

El principal objectiu del Partit Popular de Catalunya per aquestes eleccions és millorar els sis diputats que va aconseguir fa quatre anys, tenint en compte que les seves aspiracions a tot l'Estat passen per incrementar la presència a Catalunya. Els seus càlculs passen per treure dos o tres escons més. Els populars han endurit el discurs a Catalunya amb la idea de menjar terreny a Ciutadans i recuperar els vots perduts a les eleccions al Parlament.

Anar al contingut