El vicesecretari general de Comunicació del Partit Popular, Pablo Casado (ACN)
El vicesecretari general de Comunicació del Partit Popular, Pablo Casado (ACN)

El PP admet la debacle, però diu que "mai més hi haurà un desafiament independentista"

Actualitzat

El líder del PP, Mariano Rajoy, ha convocat per aquest divendres el seu comitè executiu per avaluar la situació després d'un 21D amb uns resultats nefastos per als populars.

Mentrestant, però, qui ha fet una primera valoració dels resultats és el vicesecretari general de Comunicació del Partit Popular, Pablo Casado, que ha lamentat que les forces constitucionalistes no hagin guanyat la majoria parlamentària i ha enviat un advertiment a les forces independentistes.

"Amb el 155, tenim la constatació que mai més hi haurà un desafiament independentista com el que vam viure al setembre."

Casado, que ha admès que els populars han tret un mal resultat a Catalunya i que, a més, el bloc constitucionalista no ha sumat, ha tornat a advertir de "possibles responsabilitats penals i polítiques" i ha assegurar que el PP, amb el 155, ha posat per davant "l'interès general i no l'interès de partit".

El mal resultat del PP l'atribueix al fet que Cs ja era segona força a Catalunya i que hi ha hagut "concentració de vot" en la formació d'Inés Arrimadas en lloc de buscar sumar dins el bloc constitucionalista.

ARXIVAT A:
Eleccions 21DPP
Anar al contingut