Gavà

El porter del Barça Víctor Valdés, a judici per haver participat en una baralla

El porter del Barça, Víctor Valdés, està acusat d'una falta de lesions per haver agredit presumptament un home en uns cinemes d'un conegut centre comercial de Castelldefels, el 10 de desembre passat. El judici havia de celebrar-se aquest dijous, però ha quedat ajornat després que la defensa del suposat agredit hagi presentat un nou informe mèdic. El dia dels fets, Valdés i el denunciant es trobaven a la mateixa sala del cinema. La noia que acompanyava el porter blaugrana va encendre un cigarret a la sala. El noi li hauria cridat l'atenció i hauria estat llavors quan Valdés li hauria donat un cop de puny.

Actualitzat
Treballadors del cinema van haver de separar els dos homes. El noi va necessitar assistència mèdica. Aquesta és la versió del jove que ha denunciat el porter del Barça, que també ha presentat una altra denúncia.

Víctor Valdés estava citat però no ha comparegut en el jutjat de primera instància de Gavà. De moment, el judici ha quedat ajornat i sense data fins que el tribunal estudiï la informació presentada per la defensa.
Anar al contingut