Madrid

El portaveu del PP al Congrés dels Diputats, Alfonso Alonso, nomenat nou ministre de Sanitat

Alonso prendrà possessió de la seva cartera aquest dimecres, després de jurar el càrrec davant del rei al Palau de La Zarzuela, en un acte en el qual també hi seran Mariano Rajoy i Rafael Catalá

RedaccióActualitzat

El portaveu del Grup Popular al Congrés dels Diputats, Alfonso Alonso, serà el nou ministre de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, en substitució d'Ana Mato, que va dimitir la setmana passada.

Alonso prendrà possessió de la seva cartera aquest dimecres, després de jurar el càrrec davant del rei al Palau de la Zarzuela, en un acte en el qual també hi serà el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, i el ministre de Justícia, Rafael Catalá, com a notari major del regne.

A més de ser portaveu parlamentari, Alonso és president del PP a Àlaba i va ser alcalde de Vitòria entre els anys 1999 i 2007.

Tercera incorporació a l'executiu

La d'Alonso és la tercera incorporació al govern de Rajoy en el transcurs de la legislatura. Aquest mateix any s'han incorporat a l'executiu Isabel García Tejerina com a ministra d'Agricultura i Rafael Catalá com a titular de Justícia.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut