El 3cat24.cat ha guanyat un 38% d'audiència en l'últim any.
El 3cat24.cat ha guanyat un 38% d'audiència en l'últim any.
Barcelona

El portal 3cat24.cat guanya un 38% d'audiència en l'últim any i supera els 400.000 usuaris únics

El 3cat24.cat bat un nou rècord. El portal informatiu ha guanyat un 38% d'audiència en només un any, i durant els mesos de març, novembre i desembre ha registrat més de 400.000 usuaris únics. En conjunt, l'audiència dels diferents portals d'internet de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) ha crescut un 36% en l'últim any.

Actualitzat
El 2010 ha acabat amb bones xifres d'audiència al 3cat24.cat. En el darrer any l'audiència ha crescut un 38%, gràcies en bona parta les xifres registrades durant els mesos de març, amb les nevades insòlites a Catalunya; de novembre, amb les eleccions al Parlament de Catalunya i la visita del papa per consagrar la basílica de la Sagrada Família, i de desembre, amb la vaga de controladors aeris i els resultats de la loteria de Nadal. En concret, al mes de desembre el portal informatiu va registrar 437.000 usuaris únics i 3,8 milions de pàgines vistes.

La tendència a l'alça queda palesa també en l'augment de seguidors que han registrat les pàgines de Facebook i de Twitter del 3cat24.cat, que ja superen els 6.000.

Els portals de la CCMA també creixen en audiència

Pel que fa al conjunt de portals de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), l'audiència ha crescut un 36% en el darrer any, en un període excepcional en què ha superat els dos milions d'usuaris únics, els millors resultats de la seva història. Segons les dades de l'OJD, un total de 2,154 milions d'usuaris van visitar els portals del grup durant el mes de desembre, un 36,6% més que en el mateix període del 2009.

Tots els portals sense excepció han seguit aquesta tendència a l'alça amb augments importants.
Anar al contingut