Pla general de la cala Montjoi de Roses (Alt Empordà) amb barques fondejant en una imatge d'arxiu publicada el 20 de gener del 2020. (horitzont…
Pla general de la cala Montjoi de Roses (Alt Empordà) amb barques fondejant en una imatge d'arxiu publicada el 20 de gener del 2020. (horitzontal)

El port esportiu de Roses treu a concurs la renovació del paviment de pantalans i les boies de fondeig

Actualitzat

ACN Roses.-El port esportiu de Roses (Alt Empordà) ha tret a concurs tres licitacions per a la contractació de subministraments i manteniment de serveis. Es tracta del servei de boies de fondeig per aquesta temporada i la del 2021 per valor de prop de 159.000 euros i la renovació del paviment de pantalans flotants (uns 109.00 euros). També s'ha tret a concurs la renovació de maquinària i control d'accés a l'aparcament de les instal·lacions per valor de 84.700 euros. Les empreses interessades poden presentar les seves propostes fins al proper 4 de febrer.

Segons informa l'Ajuntament de Roses, la millora dels pantalans flotants que surt a concurs consisteix en el subministrament i muntatge dels elements necessaris per renovar les fustes dels pantalans flotants A, B i C del port esportiu, amb tarimes flotants de material sintètic de gran durabilitat i que no requereixin manteniment amb pintures o vernissos. El pressupost de la licitació és de 108.900 euros.El segon concurs que s'ha tret a licitació és el de la instal·lació, manteniment i desmuntatge dels elements necessaris per al fondeig a les platges i cales de Roses indicades al pla d'usos de temporada per als anys 2020 i 2021. També s'inclou el muntatge dels perímetres dels camps de fondeig amb les boies corresponents i la reubicació d'aproximadament uns 50 fondejos ja existents per tal de situar-los a l'interior dels polígons definits a cada platja o cala. El pressupost amb què compta aquesta licitació és de 158.510 euros per als dos anys de servei. La darrera contractació consisteix en el subministrament, instal·lació i posada en marxa de la maquinària i sistemes de control d'accés de l'aparcament del port esportiu i el manteniment global dels equips, instal·lacions i sistemes objecte del contracte. El pressupost és de 84.700 euros Les bases i requisits d'aquestes contractacions es poden consultar al perfil del contractant de Port de Roses. El període de presentació de propostes finalitzarà el 4 de febrer.

Anar al contingut