Cartell de la desena edició del PopArb (Arbúcies).
Arbúcies

El PopArb amplia cartell amb actuacions de gairebé una trentena d'artistes

Alguns dels artistes que ja han confirmat la seva participació són Joan Colomo, Mazoni, Sanjosex, Manel o Mishima

RedaccióActualitzat

Torna el festival de música independent d'Arbúcies. En la seva desena edició, amplia el cartell i oferirà concerts de benvinguda on actuaran Joana Serrat, Guillamino i Miqui Puig.

Aquest dimecres s'ha presentat el cartell del festival, que es farà a Arbúcies els dies 26, 27 i 28 de juny i que reunirà dalt de l'escenari artistes com Carlos Cros, Dj Delafé, DJ Phil Musical, Pau Riba & Pascal Comelade, l'Agrupació Cicloturista, Joan Colomo, Mazoni i Sanjosex, que se sumen a les ja anunciades de Manel, CaboSanRoque, The Free Fall Band, Xavi Alías, Mishima, Refree i Animic, entre d'altres.

La directora del PopArb, Anna Cerdà, ha explicat: "per a aquesta edició tan especial vam voler fer una cosa diferent: per això hem decidit unir grups que van actuar en la primera edició del festival, el 2005, amb d'altres que hi han participat diverses vegades i d'altres que teníem moltes ganes que hi participessin en edicions anteriors i no ho havíem aconseguit fins aquesta". 

Cerdà ha aprofitat per anunciar les novetats que porta en si aquesta edició: una petita fira discogràfica protagonitzada per Discos Surco i Ultralocal Records, dues botigues que mostraran el seu catàleg i oferiran al públic la música dels grups que participen en el festival, i tres exposicions: dues d'art contemporani i una de fotografia. 

Anar al contingut