Barcelona

El pont aeri registra més ocupació el dia de l'estrena de l'AVE

Coincidint amb el dia que ha entrat en funcionament la línia del tren d'alta velocitat entre Barcelona i Madrid, les companyies aèries ja comencen a fer balanç de l'impacte que els pot suposar l'AVE. De moment, sembla que no els ha afectat. És més, els primers ponts aeris entre la capital catalana i l'espanyola han registrat una ocupació més elevada que qualsevol altre dia. I a més, han tingut una puntualitat del cent per cent.

Actualitzat

Iberia ha fet una comparativa de vols del pont aeri entre aquest dimecres i el de fa dues setmanes, ja que el de la setmana passada no s'ha tingut en compte perquè es va celebrar la fira de la telefonia mòbil a Barcelona i això va multiplicar el nombre de viatgers a la capital catalana.

Fins a les nou del matí, han viatjat 921 persones de Madrid a Barcelona; 37 passatgers més que fa dos dimecres. De Barcelona a Madrid, en canvi, ho han fet 1.095 viatgers, és a dir, 75 més que fa dues setmanes, un 6,8% més.

Segons fonts d'Aena, cada dia es registren uns 163 vols entre Madrid i Barcelona. Uns 70 corresponen a Iberia, i la resta a Spanair, Vueling i Air Europa. El primer vol es fa Madrid- Barcelona i surt cap a un quart de set del matí. L'últim surt des de la capital catalana i aterra a Madrid al voltant de les 23.55 hores.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut