Hoquei herba

El Polo guanya el Dragons belga (3-1) i és a un pas de la final de la Copa d'Europa

A la Copa d'Europa d'hoquei herba que es disputa a les instal·lacions del Reial Club de Polo de Barcelona, segona victòria del Polo davant el Dragons de Bèlgica per 3 a 1. Jordi Quintana, amb dos gols, ha estat el jugador clau. Demà, diumenge, el rival serà un dels favorits, l'Amsterdam holandès. Una victòria dels barcelonins els situaria a la final de dilluns. L'equip femení del Polo ha perdut el segon partit per 4 a 2 davant el Rot Weiss de Colònia i ara s'hauran de jugar la permanència contra el Western escocès.

El Reial Club de Polo ha vençut per 3 a 1 el Dragons d'Anvers. El club belga ha marcat el primer gol del partit. Els jugadors catalans han reaccionat marcant dos gols, el primer de Pol Amat i el segon de Jordi Quintana. Amb el 2 a 1 s'ha arribat al descans. En la segona part, Jordi Quintana ha marcat el gol que ha deixat el marcador en el definitiu 3 a 1.