El policia que va agredir Jordi Borràs, mostrant la placa
El policia que va agredir Jordi Borràs, mostrant la placa

L'inspector va donar cops de puny i genoll al cap de Jordi Borràs, segons una testimoni

La testimoni va declarar al jutge que no va veure Borràs agredir l'inspector

Actualitzat

Una testimoni presencial va explicar ahir, dijous, al jutjat que el policia nacional investigat per agredir el fotoperiodista Jordi Borràs li va donar cops de genoll al cap i li va immobilitzar el crani amb les cames mentre li donava cops de puny a la cara. En canvi, no va veure Borràs colpejar el policia, tot i que aquest últim el va denunciar per suposadament haver-lo pegat primer.

L'advocada de Borràs, Carla Vall ho va explicar així:

"Ell només no parava sinó que continuava colpejant a cops de puny al Jordi Borràs que, a més a més el va arribar a retenir amb els genolls, posant-li el cap entre els seus genolls, mentre el tenia al terra i aprofitava per colpejar-lo amb els punys. O sigui que ens han descrit una seqüència que no només va tenir una intensitat violenta molt forta sinó que a més a més es va allargar durant molt de temps."

La testimoni també va dir que ella va arribar a passar "por" i no s'atrevia a intervenir en l'agressió perquè temia per la seva pròpia integritat física. No obstant això, va dir a l'agent que parés de colpejar el fotògraf.

Li va semblar que les agressions eren pròpies d'un especialista. El germà de l'inspector admet que tots dos tenien formació en arts marcials, tot i que ho va negar al jutjat.

 

 

D'altra banda, la testimoni va declarar que no va veure que Borràs agredís l'inspector de policia que va denunciar que el fotoperiodista l'havia agredit primer.

D'altra banda, també va declarar com a testimoni un agent de la policia nacional que ca dir que aquell dia havia dinat amb l'inspector i només van prendre una copa en tota la tarda, cosa que descartaria qualsevol tipus d'intoxicació alcohòlica de l'inspector investigat.
         

ARXIVAT A:
Delicte d'odiProcés catalàJudicialPolicia Nacional
Anar al contingut