Ignasi Cambra amb el seu gos a l'aeroport del Prat (Ignasi Cambra)

El pianista cec Ignasi Cambra denuncia traves per poder volar amb un gos pigall

L'aerolínia TAP el va deixar a terra perquè no havia avisat amb 48 hores d'antelació que viatjava amb l'animal

El pianista cec Ignasi Cambra, que ha fet gires amb la seva música per diversos països, ha denunciat que la companyia TAP Air Portugal l'ha discriminat perquè no el va deixar pujar a un avió amb el seu gos pigall per no haver avisat amb 48 hores d'antelació que viatjaria amb l'animal.

"No pots dir que qualsevol persona pot comprar un vol un parell d'hores abans de pujar a l'avió i que la persona cega no pot", ha explicat a Catalunya Ràdio.

Cambra volia volar dijous i va comprar el bitllet la vigília. Va intentar enviar un formulari a la pàgina web de la companyia per comunicar que viatjava amb un animal de servei, "però no va funcionar".

A l'aeroport del Prat, es va adreçar al mostrador de TAP confiant que li garantirien l'accés de l'animal a l'avió, però en comptes d'això, la companyia s'hi va negar i el va deixar a terra amb el seu gos perquè no n'havia informat amb les 48 hores d'antelació que li demanaven.

Després de les seves protestes, que va difondre a través d'Instagram, l'aerolínea el va deixar agafar el vol següent "com un favor".


El músic, que mai abans havia viscut una situació semblant, s'ha queixat del tracte rebut per TAP i ho ha denunciat a través de les xarxes perquè "no es torni a repetir mai més".
ARXIVAT A:
Xarxes socials
Anar al contingut