Un moment de l'obra que interpreta Xavier Graset a la sala Villarroel.
Graset interpreta Txèkhov.
Barcelona

El periodista Xavier Graset interpreta un conferenciant d'un monòleg de Txèkhov a la Villarroel

Després de molts anys fent teatre amateur, el periodista de Catalunya Ràdio Xavier Graset fa el salt al teatre professional interpretant el monòleg "Sobre els danys del tabac i les ostres". Graset encarna un trist conferenciant al qual la dona té absolutament dominat, en un muntatge basat en textos d'Anton Txèhov. L'obra, versionada i dirigida per Francesc Cerro, parteix dels perjudicis del tabac per parlar una mica de tot: l'educació, el menjar, els fills...

RedaccióActualitzat
El periodista Xavier Graset alterna aquests dies la ràdio amb el teatre. A la tarda condueix les tertúlies del programa de Catalunya Ràdio "L'oracle" i a la nit interpreta un monòleg basat en textos del dramaturg i narrador rus Anton Txèkhov a la Sala Villarroel de Barcelona. Graset s'estrena al teatre professional amb l'obra "Sobre els danys del tabac i les ostres", un muntatge versionat pel director i dramaturg Francesc Cerro.

Xavier Graset encarna un conferenciant a qui la dona el té absolutament dominat. L'espectacle es pot veure a la capital catalana després d'estrenar-se al Teatre Bartrina de Reus al novembre passat. L'obra parteix dels perjudicis del tabac per parlar una mica de tot, segons explica el periodista: "Es parla del tabac, de l'educació, també parla del menjar, el personatge està molt obsessionat pel menjar. La veritat és que és una petita joia, una delícia teatral en la qual jo gaudeixo molt perquè permet pujar i baixar de l'escenari, fer riure, però també en algun moment potser fer plorar".

Després de molt temps fent teatre amateur, Xavier Graset s'encamina cap al teatre professional amb aquest monòleg que interpreta amb tota la seva intensitat: "A mi m'agrada molt comunicar i ho he intentat explorar des de diverses facetes. Sempre que he tastat el verí del teatre, se't queda clavat al cos i és que és una cosa que és gairebé irrenunciable".

"Sobre els danys del tabac i les ostres" es pot veure cada dimarts i dimecres a les 10 del vespre a la sala Villarroel fins a l'1 de maig.
Anar al contingut