"El peix Sebastiano" i "El dibuixant" al "Sala 33"

La nit de dijous 14 de novembre, el "Sala 33" es va centrar en la figura de Marcel·lí Antúnez Roca i presenta "El peix Sebastiano" i "El dibuixant". Els dos metratges es van poder veure a partir de les 22.40, un després de l'altre.

La pel·lícula "El peix de Sebastiano" de 32 minuts és filla del projecte 'Membranes', en el qual el director va desenvolupar un seguit d'estratègies visuals, totes lligades a les formes del dibuix i les seves aplicacions cinètiques. La pel·lícula és una estranya faula teixida de multitud de microrelats que s'encadenen de manera prodigiosa. El film està construït a partir de múltiples estratègies visuals que van des de l'animació stop-motion, els dibuixos animats, el trucatge Chomonià, l'escena Mélièsiana, i el film documental. És una producció d'El Tigre de Cibèria i Televisió de Catalunya amb la col·laboració de Panspèrmia & SGAE i el suport del Consejo Nacional de la Cultura y de las Artes.
 
"El dibuixant" suposa una mirada a l'art contemporani des de principis dels anys vuitanta fins avui a través de les pràctiques de la performance escènica i les instal·lacions del director. És una immersió en l'obra, la vida, els processos de creació i les obsessions artístiques d'Antúnez Roca. La realització del dibuix d'un gran mural crea el teixit del film, narrat en primera persona, en el qual ens mostra el particular univers d'aquest artista.
 És una coproducció de Panspermia, Benece Produccions i Televisió de Catalunya amb el suport de l'ICEC i el Programa Media.
 
 
 
 
 
Anar al contingut