El PDeCAT retira un vídeo després de ser criticat per fer referència a Carme Chacón
El PSC titlla el vídeo de fer una "apropiació indequada de la memòria de Carme Chacón" (ACN/PDeCAT)

El PDeCAT retira un vídeo després de ser criticat per fer referència a Carme Chacón

El vídeo juga amb la coincidència de cognom de l'exministra socialista, Carme Chacón, i la candidata del PDeCAT, Àngels Chacón

El PDeCAT ha retirat el seu vídeo de precampanya després que l'hi exigís el PSC. La polèmica s'ha originat per un vídeo de promoció de la imatge de la candidata del PDeCAT, Àngels Chacón, de cara a les pròximes eleccions.

En el vídeo juguen amb la coincidència de cognom amb l'exministra socialista, Carme Chacón, que va morir ara farà quatre anys. Dirigents del PSC s'han queixat a les xarxes i el partit ha titllat el vídeo d'apropiació indeguda de la memòria de Carme Chacón. Els socialistes han reclamat disculpes.

Al cap d'una estona, la candidata del PDeCAT ha ordenat la retirada de l'anunci després de parlar amb la mare de qui va ser ministra i demanar-li excuses.

En el vídeo, una àvia que parla en castellà i el seu net passegen i es troben amb un rètol d'Àngels Chacón. La senyora confon la dona del rètol amb Carme Chacón i el net li aclareix que es tracta de la cap de llista del Partit Demòcrata. 

Aquest és el vídeo i el diàleg que ha originat el conflicte:


Alguns dirigents socialistes s'han mostrat molt crítics als seus perfils de xarxes i han qualificat la iniciativa dels exconvergents d'indecent i mesquina.

ARXIVAT A:
PDeCATEleccions Parlament Catalunya 2021
Anar al contingut