El PDeCAT insisteix en una llista unitària a les europees, sumant-hi el PNB
David Bonvehí al consell nacional del PDeCAT (ACN)

El PDeCAT insisteix en una llista unitària a les europees, sumant-hi el PNB

Bonvehí ha refermat la voluntat de restituir el president Carles Puigdemont

RedaccióActualitzat

Consell extraordinari del PDeCAT per abordar, entre altres coses, la candidatura a les eleccions europees. El partit apel·la la resta de forces independentistes a anar junts a les eleccions al Parlament Europeu, però, si finalment no s'aconsegueix la unitat, el PDeCAT apostarà per la fórmula d'anteriors comicis, quan s'ha presentat en coalició amb el PNB.

En el consell nacional del partit, i que ha aprovat el reglament de les eleciions, David Bonvehí ha explicat que la militància participarà de la decisió, però que la intenció és presentar-s'hi sigui quina sigui la fórmula. 

"Que ningú dubti de les aliances que hem tingut a nivell estatal i europeu, però la decisió l'hem de prendre amb tots els associats."

El president del partit, que en un missatge en clau interna ha demanat denunciar el judici als presos. Assegura que és un "autèntic escàndol" i "inhumà".

"No s'ha respectat allò que haurien de respectar els procediments judicials."

Bonvehí ha refermat la voluntat de restituir el president Carles Puigdemont. La proposta recorda que el PDeCAT va donar suport a la candidatura de Junts per Catalunya i que el programa es basava en la restitució del govern legítim.

Bonvehí també ha insistit en el no als pressupostos espanyols i ha dit que només podrien canviar de posició si Pedro Sánchez acceptés una taula de partits sobre l'autodeterminació.

Bonheví ha enviat un missatge a l'Estat i ha recordat que el PDeCAT vol "conquerir la llibertat i aconseguir que es faci un referèndum sobre la independència sense tot el que ha passat fins ara".

"Un dia farem un referèndum, el guanyarem i mai més serà considerat un delicte"

ARXIVAT A:
PDeCATProcés català
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut