El patrimoni arquitectònic dels usuaris

Has visitat fa poc algun monument interessant de Catalunya que vulguis compartir amb els usuaris d'<b>El meu 3cat24</b>? T'agrada descobrir noves construccions històriques que tenen una rellevància especial en la història del país? A El meu 3cat24 volem fer un recull de les millors imatges i experiències dels usuaris sobre els edificis més emblemàtics de Catalunya.
El patrimoni arquitectònic dels usuaris
Urbanisme, història i cultura

El patrimoni arquitectònic dels usuaris

Has visitat fa poc algun monument interessant de Catalunya que vulguis compartir amb els usuaris d'El meu 3cat24? T'agrada descobrir noves construccions històriques que tenen una rellevància especial en la història del país? A El meu 3cat24 volem fer un recull de les millors imatges i experiències dels usuaris sobre els edificis més emblemàtics de Catalunya.
Actualitzat
Monestir de Sant Benet de Bages (Autor: 'dnt_lh92')

Monestir de Sant Benet de Bages (Autor: 'dnt_lh92')

A través de les aportacions, imatges, vídeos i experiències dels lectors volem recomanar el bo i millor de la cultura arquitectònica i del patrimoni cultural que s'amaga a Catalunya: esglésies, castells, claustres, parròquies, estàtues... Tots aquells tresors de l'urbanisme català que siguin singulars i significatius, i que vulguis compartir amb nosaltres!

'jaumegrandia' ens va enviar una imatge de l'interior del monestir de Sant Benet de Bages. El dia que va fer la foto era el diumenge que se celebrava la missa de Sant Valentí i tal com ens explicava, aquesta construcció "és dins del terme municipal de Sant Fruitós de Bages, però la seva església pertany a la parròquia de Santa Maria de Navarcles, que celebra cada any dues misses, una per sant Valentí i l'altra per Sant Benet". L'antiga abadia benedictina de Sant Benet de Bages fou fundada al segle X i és un dels monuments més emblemàtics i significatius de la comarca del Bages.

Altres recomanacions dels usuaris:

Font del claustre del monestir de Poblet, recomanat per 'tenjiro'
Complex Torre Mauri, recomanat per 'Bomberspobla'
La Farinera, recomanat per 'angy'
L'abans i el després d'El Molino, enviat per l'Aitana Rubio i l'Alba Torner, des de Kiosk Jove
Santa Llúcia de Puigmal, enviat per 'angy'
Castell de Juvinyà de Sant Joan de les Fonts, recomanat per 'angy'
Església d'Éller, a Bellver de Cerdanya és una recomanació de 'javierf'
Ermita de Sant Antoni - Mura, recomanat per 'dnt_lh92'


Mostra El patrimoni arquitectònic dels usuaris en un mapa més gran


Volem que ens ajudis a conèixer el patrimoni monumental de Catalunya, aquells racons històrics que tens a prop de casa o que encara no són gaire coneguts. Explica'ns les sensacions que has tingut en visitar-los, el període històric de l'edificació, la seva importància arquitectònica o simplement per què els recomanaries a les persones.

*** Si fa poc has visitat un monument interessant de Catalunya envia'ns-en les fotos i explica'ns la teva experiència o alguna anècdota que t'hagi cridat l'atenció.

NOTÍCIES RELACIONADES