Antoine Griezmann apunta cada vegada més al Camp Nou (Reuters)
Barça

El París Saint-Germain i el Manchester City es desmarquen de la carrera per Griezmann

Thomas Tuchel i Pep Guardiola han revelat que els seus equips no estan interessats en el davanter francès i donen més opcions al Barça perquè el fitxi

Actualitzat

El futur d'Antoine Griezmann com a jugador del Barça sembla cada cop més consistent. Tres dies després d'anunciar la seva marxa de l'Atlètic de Madrid a final de temporada, el davanter francès ha vist com se li tancaven les portes tant al París Saint-Germain com al Manchester City per boca dels seus respectius entrenadors, Thomas Tuchel i Pep Guardiola.

"Griezmann pot jugar en qualsevol equip del món -ha dit Tuchel, entrenador del PSG- però per a nosaltres no és una possibilitat real. Tenim altres prioritats i hem de començar reforçant la defensa", ha comentat el tècnic alemany durant la roda de premsa prèvia al partit de Lliga contra el Dijon.

El missatge ha sobtat, ja que fins al moment es considerava que el PSG era l'equip més ben posicionat, juntament amb el Barça, per tenir els serveis de Griezmann.

En termes similars s'ha pronunciat Pep Guardiola, entrenador del Manchester City. "Que els aficionats del Barça estiguin tranquils. No fitxarem Griezmann. No ens el podem permetre", ha comentat  en la roda de presma prèvia a la final de la Cup, que enfrontarà el seu equip amb el Watford.   

Anar al contingut