Organyà

El pare de la Nadia Nerea es defensa de les acusacions i assegura que tornarà les donacions a tothom que l'hi reclami

Actualitzat

Fernando Blanco Botana, el pare de la nena amb tricotiodistròfia, ha fet un comunicat a la pàgina de Facebook de l'associació en què es defensa de les informacions sobre falta de transparència en la gestió dels diners recaptats. També assegura que tornarà l'ìmport de les donacions a tothom que l'hi reclami. 

Diu que viu una "onada d'atacs" i que l'únic que pot fer és plorar. Explica que fins ara no ha pogut donar gaire informació sobre els tractaments mèdics que rebia la seva filla perquè "explicava tot el que es podia explicar, perquè, tot i que semblava una pel·lícula, tot el que vaig arribar a fer i aconseguir és una realitat".

"Ara ho tindré molt més difícil per aconseguir investigadors que accedeixin a fer investigacions per a la Nadia i a provar-les-hi encara que estiguin prohibides. Això m'ha ensenyat que hauré de demanar qualsevol paper sobre el que se li faci a la meva filla, i, encara que això vagi en contra d'ella, tot ho relataré a la seva pàgina."

 

 

Fernando Blanco assegura que tornarà l'import total de les donacions rebudes a tothom que l'hi reclami. Per fer-ho, només cal que l'hi demanin al correu electrònic a assnadianerea@gmail.com o per missatge privat a la pàgina de Facebook de l'associació.

Aquest matí, Blanco ha incorporat a la pàgina de l'associació tres documents nous: un certificat de la Conselleria de Família i Serveis Socials de les Illes Balears en què se certifica que la nena té una discapacitat i un trastorn del desenvolupament; una certificació del 75% de discapacitat, i un informe del Departament de Pediatria de l'Hospital Son Llàtzer, de Mallorca, de l'any 2014.

 

 

Anar al contingut