El parc temàtic "tecnològic i audiovisual" de futbol a Port Aventura vol obrir el 2025

Una primera versió, digital, està previst que s'estreni coincidint amb l'inici de la Lliga 2021-2022

La Lliga de futbol i Port Aventura treballen en un nou parc temàtic sobre el futbol que, en una primera fase, digital, podria entrar en funcionament l'any que ve.

La Lliga fa quinze mesos que estudia com traslladar el futbol a l'àmbit de l'entreteniment, i ho farà amb un model semblant al que aplica Disney, segons ha avançat a Catalunya Ràdio el director de màrqueting i desenvolupament de la Lliga, Óscar Mayo.

En declaracions al programa "Catalunya al dia", Mayo ha recordat que Disney "va portar el projecte d'entreteniment i cinema als seus parcs".

En aquest sentit, Mayo ha recordat que "un dels grans actius que té la Lliga són els partits i les imatges de joc" i que, a partir d'aquí, poder "acostar aquestes emocions al visitant de Port Aventura" farà que el parc sigui "encara més interessant".

 

The Beat Challenge
The Beat Challenge


Abans de concretar el model, Mayo assegura que La Lliga s'ha fixat en els parcs de lleure d'arreu del món, des dels "grans parcs nord-americans" i els parcs asiàtics, fins a "models més petits".

Més enllà de les atraccions, el nou parc també oferirà "nous conceptes de restauració que es desplegaran arreu del món", segons Mayo.

Es dirà The Beat Challenge i està previst que funcioni plenament el 2025, després de completar tres fases.

La primera estaria acabada l'any que ve, a l'inici de la pròxima temporada de futbol, la 2021-2022, i serà íntegrament digital.

La segona, al cap de dos anys més, i la tercera i última estaria enllestida d'aquí cinc anys.

 

 


El nou parc temàtic de futbol es construirà a Port Aventura, que Mayo considera que és "el millor soci" per aquest projecte de la Lliga que ha qualificat d"innovador, diferent i digital".

The Beat Challenge serà "un parc molt, molt digital; molt, molt innovador i oferirà una interacció contínua amb el fan", ha dit Mayo, que ha afegit que també serà "molt tecnològic i audiovisual".

La inversió prevista per poder construir-lo supera els 150 milions d'euros.

ARXIVAT A:
Esports
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut