Detall d'una capseta del nou "fàrmac". (Foto: EFE)
L'estoig reprodueix el dels fàrmacs tradicionals. (Foto: EFE)
Vaticà

El papa Francesc reparteix capses de Misericordina, un "medicament espiritual per a l'ànima"

Un grup de voluntaris n'ha repartit capsetes del "fàrmac" entre els congregats a la plaça de Sant Pere.

RedaccióActualitzat

El papa Francesc ha receptat als milers de fidels que han acudit a la plaça de Sant Pere del Vaticà al tradicional Àngelus dominical un "medicament espiritual": la Misericordina.

"Us vull aconsellar a tots una medicina. I pensareu "Ara el papa és farmacèutic?"", ha dit el pontífex, i ha continuat: "Es tracta d'un medicament espiritual anomenat Misericordina. Així, el pontífex ha explicat, davant la sorpresa dels fidels que havien acudit al Vaticà, que per concretar els fruits de l'Any de la Fe, que està arribant a la seva fi, un grup de voluntaris repartiria entre els presents una capseta amb aquest "fàrmac", que proporciona "ajuda espiritual per a l'ànima i per difondre l'amor, el perdó i la fraternitat".

"No us oblideu de prendre-la, perquè va bé per al cor, per a l'ànima i per a tota la vida", ha convidat un somrient papa, mostrant la capseta del "medicament".

L'estoig reprodueix el dels fàrmacs tradicionals i s'hi pot veure la il·lustració d'un miocardi amb els vasos sanguinis, una breu explicació de la posologia i la indicació que conté 59 grànuls per al cor.

Al prospecte s'indica que aquest remei "aporta misericòrdia a l'ànima" i que "l'eficàcia està garantida per les paraules de Jesús".

Anar al contingut