El papa ha explicat amb bon humor l'incident que ha tingut aquest migdia a l'ascensor
El papa ha explicat amb bon humor l'incident que ha tingut aquest migdia a l'ascensor
El Vaticà

El papa Francesc, atrapat en un ascensor del Vaticà, ha de ser rescatat pels bombers

Ha demanat als fidels que l'esperaven a la plaça Sant Pere del Vaticà per la pregària de l'àngelus un aplaudiment per als bombers que l'han rescatat

RedaccióActualitzat

El papa Francesc ha estat més de 25 minuts atrapat en un ascensor de l'edifici del Vaticà, d'on ha hagut de ser rescatat pels bombers. Aquest incident l'ha fet arribar amb retard a la tradicional i populosa pregària dominical de l'àngelus.

El papa Francesc sembla que s'ha pres amb sentit de l'humor l'incident i ha demanat disculpes "per arribar amb retard", amb un somriure, quan finalment s'ha pogut trobar amb els fidels que l'esperaven pacientment a la plaça Sant Pere:

"Estimats germans i germanes, bon dia. Primer de tot, m'he d'excusar per arribar amb retard, però he tingut un incident inesperat. M'he quedat atrapat en un ascensor durant 25 minuts. Hi ha hagut una apagada general i l'ascensor s'ha aturat. Gràcies a Déu, els bombers han arribat i, gràcies al seu treball, en 25 minuts he pogut sortir".

Des de la seva finestra de l'edifici del Vaticà, el pontífex ha demanat un aplaudiment per als membres del cos de bombers que l'han tret de l'ascensor.

En realitat, el papa Francesc només ha arribat set minuts tard a la seva cita de les 12 del migdia per a l'àngelus, però aquest retard ha fet aixecar tota mena de conjectures sobre eventuals problemes de salut de Jorge Mario Bergoglio.

ARXIVAT A:
VaticàPapa FrancescEsglésia
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut