La fotògrafa Maria Espeus el 21 de juny del 2019 a Torroella al costat de l'única obra de la Fundació Vila Casas. Pla general (horitzontal)
La fotògrafa Maria Espeus el 21 de juny del 2019 a Torroella al costat de l'única obra de la Fundació Vila Casas. Pla general (horitzontal)

El Palau Solterra posa en valor l'obra de Maria Espeus amb fotografies de Barcelona, l'Habana i sobre la dona

Actualitzat

ACN Torroella de Montgrí.-El Palau Solterra de Torroella de Montgrí (Baix Empordà) de la Fundació Vila Casas vol reconèixer la llarga trajectòria de la prestigiosa fotògrafa Maria Espeus (Suècia, 1949) amb l'exposició 'Una mirada'. En ella, es mostren 55 instantànies de diferents etapes de l'autora com és una sèrie de l'Habana, una campanya que visualitzava la problemàtica de les dones maltractades i també una part de la sèrie d'instantànies 'Oh Barcelona' dels anys 80, l'únic dels treballs exposats que va fer com a projecte personal i on apareixen alguns dels amics amb qui es relacionava, tots ells figures destacades com ara el músic Carles Santos o l'artista Carlos Pazos. És la principal proposta de la nova temporada d'estiu, que inclou també el cicle 'Diàlegs amb la col·lecció" on es mostren les "connexions i afinitats" entre l'obra fotogràfica de Màrius Brossa (Barcelona, 1950) i l'artista Margarita Andreu (Cercs 1953-Barcelona 2013). Es podrà visitar des del 22 de juny fins al 17 de novembre.

Anar al contingut