Barcelona

El Palau nomena Eulàlia Parés nova directora financera en substitució de Gemma Montull

El Palau de la Música Catalana té nova directora financera, per substituir Gemma Montull, imputada en el cas d'espoli de l'entitat. Es tracta de l'economista Eulàlia Parés que es farà càrrec, entre altres coses, de confeccionar el pressupost de la institució cultural de cara a la temporada que ve. Aquesta incorporació és la primera corresponent al nou Comitè de direcció, que actuarà amb una estructura més simplificada.

Actualitzat
L'economista barcelonina Eulàlia Parés ha estat nomenada nova directora financera i de recursos humans del Palau de la Música, segons que ha informat la institució. Segons el Palau, el nomenament d'Eulàlia Parés s'emmarca dins del procés de refundació del Palau, que passa per "posar en marxa una nova organització simplificada, per garantir una gestió rigorosa, transparent i eficient".

El mes de novembre passat, la presidenta del Palau de la Música, Mariona Carulla, i el director executiu, Joan Llinares, ja van esbossar les pròximes actuacions a l'entitat, fonamentades en "el control intern, el rigor en la gestió i la simplificació d'estructures de govern, així com en la màxima transparència i la qualitat artística i musical".

Nascuda a Barcelona, Parés és llicenciada en Econòmiques i diplomada en Empresarials per la Universitat de Barcelona i té un màster en Ciències dels Negocis per la Management School; i a més, ha complementat la seva formació amb diversos cursos de "management", tresoreria, control de gestió i fiscalitat.

Durant els últims dos anys, Eulàlia Parés havia format part del Grup Tau Icesa, primer com a directora financera del grup, i després com a directora econòmica de Cora Terra, que engloba les empreses del grup Tau Icesa a l'àrea de medi ambient.


Anar al contingut