Madrid

El número dos d'Aguirre es pregunta què seria del PP si se n'anessin liberals i conservadors

El vicepresident primer de la Comunitat de Madrid, Ignacio González, s'ha preguntat "què seria llavors ideològicament del Partit Popular" si, com va dir Mariano Rajoy, liberals i conservadors se n'anessin del partit. Alhora, González ha recordat que la cap de l'Executiu regional, Esperanza Aguirre, va ser elegida presidenta del PP madrileny "amb més del 95 % del suport dels compromissaris" a l'últim Congrés Regional i que ha obtingut, a més, dues majories absolutes, "l'última, aclaparadora amb més del 52% dels vots a les últimes autonòmiques".

Actualitzat
El número dos d'Aguirre ha assenyalat que les manifestacions del líder del PP es contradiuen amb les realitzades aquesta setmana pel portaveu del PP al Senat, Pío García Escudero, "quan va dir que al partit no hi havia socialdemòcrates, sinó liberals i conservadors".

El president del PP, Mariano Rajoy, ha afirmat que es presenta al Congrés Nacional del partit perquè li han demanat "moltíssims companys" i "no cap diari ni cap ràdio", i alhora ha ressaltat que "no es poden confondre 25 persones de Madrid amb tot Espanya".
A més ha subratllat que "si algú se'n vol anar al partit liberal o al conservador, que se n'hi vagi".
Anar al contingut