Fórmula 1

El nou aleró dels Renault no dóna els resultats esperats i Alonso no passa del desè millor temps

Fernando Alonso i Renault tenien moltes expectatives dipositades en el nou aleró frontal dels seus monoplaces. Les proves al túnel de vent havien avançat que amb el nou complement posterior es podria retallar un temps vital per a la consolidació de l'escuderia francesa entre els millors equips. Veient els resultats obtinguts aquest matí, però, sembla que les proves no han anat del tot bé. El rendiment dels Renault ha estat per sota del que s'esperava i Alonso no ha pogut passar del desè millor temps. Un dia més, Lewis Hamilton ha estat el més ràpid.

Actualitzat
En la segona jornada d'entrenaments al Circuit de Catalunya, les coses no han anat molt bé per a Fernando Alonso. L'asturià, necessitat de components que augmentin el rendiment del seu monoplaça, ha provat el nou aleró del seu R-28, però els resultats obtinguts no han estat precisament els millors ja que el bicampió no ha passat del desè millor registre. El pilot de Renault ha quedat molt lluny del seu excompany a McLaren, Lewis Hamilton, que, igual que ahir, ha marcat el millor temps. Aquest cop li ha tret dos segons. Kovalainen ha estat segon i Räikkönen, tercer.

Tant fluixes han anat les coses per a l'asturià que fins i tot els Force India han quedat per sobre del seu Renault. I és que Alonso no ha pogut en cap moment baixar de l'un minut i 23 segons. L'equip de Briatore, doncs, té encara avui a la tarda i tot el dia de demà per acabar d'ajustar al màxim els seus monoplaces.
Anar al contingut