Hoquei patins

El Noia s'adjudica la Copa Continental davant del Barça als penals (5-6)

El Noia s'adjudica la Copa Continental després de superar el Barça als penals (5-6). El partit ha acabat amb empat (3-3) i després d'acabar la pròrroga sense canviar el signe del marcador, a la segona ronda dels penals, Marc Gual ha fallat i Luis Gil ha aturat el llançament que ha donat la Copa al conjunt de Sant Sadurní.

El Noia ha trobat la seva millor versió davant del Barça i ho ha fet palès des d'un bon començament. No ha desaprofitat una falta en atac per servir-la ràpida i forjar una contra que Del Amor ha culminat al minut 7. Amb l'avantatge al marcador, el conjunt blaugrana no ha donat gaires problemes a l'equip de Sant Sadurní. El Barça ha disposat d'una falta directa que no ha aprofitat i ni amb superioritat numèrica ha pogut foradar la porteria del Noia. Barroso, amb una rematada molt forta, ha tret el casc a Luís Gil que ha hagut d'abandonar la pista.

El Noia ha sortit a la segona més relaxat i ho ha pagat car. Un penal a favor del conjunt blaugrana ha estat transformat per Torra a la segona, davant d'un Luís Gil que ja ha tornat a la pista. Just després, una acció del mateix Torra ha acabat amb un autogol del porter del Noia. Panadero i Álvarez han fabricat pocs minuts més tard el tercer i han canviat completament el partit. Una errada de Matías Pascual ha obert el partit pels de Sant Sadurní que, tot i disposar d'una falta directa, no han pogut retallat distàncies, però sí que ho ha fet aprofitant la superioritat numèrica. Bargalló ha anotat el segon del Noia. Primer una falta en atac de Matías Pacual ha pogut canviar el partit, però no l'ha resolt amb èxit com tampoc ho ha fet Torra amb la falta directa de què ha disposat. Borja Ferrer, però, ha col·locat el tres a tres al marcador amb una bona reacció del Noia, que ha forçat una pròrroga que, sense canviar el signe del marcador, ha donat pas als penals. Després d'una tanda amb empat, el Noia s'ha adjudicat la Copa Continental.