El Nàstic torna a guanyar amb un gol de Rubén Navarro (1-0) en la primera victòria d'Oliva

Un solitari gol de Rubén Navarro al minut 70 ha donat tres punts d'or al Nàstic de Tarragona, que ha pogut assaborir novament la victòria, davant un Valladolid que només s'ha despertat en els últims minuts. El gol ha arribat en una segona part on els de Pucela tenien el domini del joc, després que el Nàstic hagi disposat d'ocasions clares a la primera meitat. Els minuts finals han estat agònics per mantenir el resultat, però el Nàstic ha pogut fer valer el gol de Navarro en el que representa el primer triomf per al tècnic grana, Joan Carles Oliva.

El Nàstic ha sortit ambiciós a l'inici de l'encontre. Al minut 1, ja ha disposat de la primera ocasió clara. Powell, al minut 18, també ha pogut obrir el marcador però el porter visitant ha rebutjat el seu xut a l'interior de l'àrea. Una tercera gran ocasió de perill per als granes al minut 40 ha evidenciat la falta de punteria dels locals, que han dominat el seu rival amb solvència durant aquests primers quaranta-cinc minuts.

El Valladolid pressiona a la represa

A la segona part, les tornes del xoc han canviat. El Valladolid, que tampoc coneixia la victòria amb el seu nou tècnic, Abel Resines, ha passat a dominar en el joc. Els pucelans han rondat amb perillositat la porteria defensada per Rubén Pérez, però sense èxit. En un dels primers atacs dels locals d'aquesta segona meitat, Rubén Navarro ha aprofitat una pilota morta a l'àrea per avançar el seu equip. El mateix Navarro ha pogut ampliar el marcador un minut després però el seu xut ha sortit desviat. El Valladolid ha apurat les seves opcions en els instants finals però el Nàstic ha pogut mantenir el resultat que li dóna oxigen de cara a evitar els llocs de descens.