El Nàstic s'imposa al Poli Ejido, la seva bèstia negra, i se situa en zona d'ascens (2-0)

El Nàstic de Tarragona s'ha situat per primera vegada aquesta temporada en zona d'ascens a Primera Divisió. Els granes s'han imposat al Poli Ejido, la seva bèstia negra, i han aprofitat les derrotes del Llorca i el Llevant per pujar fins a la segona plaça de la classificació. Els homes de Luis César han estat molt superiors al seu rival i s'han avançat amb un gol de Diego Torres en el minut 38. Pinilla, en la represa, ha fet el 2-0 definitiu i ha provocat l'eufòria dels gairebé 11.000 aficionats que han anat al Nou Estadi.

El Nàstic de Tarragona s'ha situat en zona d'ascens a Primera Divisió després d'imposar-se al Poli Ejido, un equip que s'havia convertit en la seva bèstia negra. Amb un gran ambient a les graderies del Nou Estadi, els granes han començat més nerviosos del que és habitual i han trigat a aconseguir el domini del partit. La primera ocasió de perill ha estat en el minut 27, amb un xut de Cristian aturat per Rubén. Els homes de Luis César han reaccionat ràpidament i dos minuts més tard s'han pogut avançar en el marcador. L'àrbitre González González ha xiulat un rigorós penal per unes mans de Pedro Largo a l'interior de l'àrea. Kike ha aturat el llançament d'Ismael i en el refús posterior el mateix jugador ha xutat fora a porta buida. El domini del Nàstic ha estat cada vegada més insistent, però Kike s'ha convertit en el millor del seu equip en evitar l'1-0 en dues ocasions consecutives, primer desviant a córner un cop de cap de Diego Torres i després refusant un xut llunyà de Merino. Però el porter del Poli Ejido no ha pogut fer res en el minut 38 per evitar el primer gol del partit. A la sortida d'un córner, Diego Torres ha recollit una pilota a l'interior de l'àrea i ha inaugurat el marcador. En la represa, el Nàstic ha encarrilat la victòria en el minut 59. Pinilla, que acabava d'entrar al terreny de joc en el lloc d'Ismael, ha fet el 2-0 amb una rematada de cap en planxa. El públic del Nou Estadi ha celebrat aquest gol fent l'onada. I en ple festival local, Diego Torres ha pogut fer el tercer amb un cop de cap fregant el pal. El Poli Ejido gairebé no ha inquietat la porteria de Rubén i només ha creat perill en alguna jugada a pilota parada. La més clara ha estat un llançament de falta de Pedro Vega que ha trobat bona resposta en el porter tarragoní. En el tram final, el Nàstic no ha hagut de patir gens per sumar la victòria i amb 49 punts se situa en segona posició, després de les derrotes del Llorca i del Llevant.