El Nàstic s'emporta el derbi i enfonsa encara més el Terrassa cap al pou de la Segona B

El Nàstic ha empès una mica més el Terrassa cap a la Segona B després de guanyar el derbi català de la jornada per 3-1. Els tarragonins han acabat amb una ratxa de set jornades sense guanyar mentre que els vallesans tenen cada cop més difícil la permanència. En el minut 5, Diego Torres ha avançat els locals transformant un dubtós penal comès per David Charcos i abans del descans, Abel Buades ha fet el segon. En la represa, Maikel ha reduït distàncies però quan els egarencs estaven atacant a la desesperada en busca de l'empat, David Cuéllar ha sentenciat aprofitant una mala sortida del porter Morales.

L'arribada de José Delgado a la banqueta del Terrassa no ha estat el revulsiu esperat i els egarencs tenen la salvació cada vegada més lluny després de perdre a Tarragona per 3-1. El Nàstic, que portava set partits consecutius sense guanyar, s'ha avançat en el minut 5 gràcies a un dubtós penal de David Charcos sobre Diego Torres que el davanter grana s'ha encarregat de transformar. El Terrassa ha reaccionat i ha tingut dues ocasions clares per empatar, primer amb un cop de cap de Jordi Navas per sobre del travesser i més tard amb un llançament de falta de Quique Martín que s'ha estavellat a la creueta de la porteria de Valencia. Abans del descans, el Nàstic ha fet el 2-0 amb un cop de cap d'Abel Buades a la sortida d'un córner. Els locals encara han pogut anar als vestidors amb una renda més àmplia però l'àrbitre ha anul·lat correctament un gol a Bolo per clar fora de joc. A la represa, tots dos equips s'han quedat amb deu per les expulsions d'Ibon Begoña i Jordi Navas, que ha vist dos targetes grogues en un minut. En el minut 64, els egarencs han reduït diferències per mitjà de Maikel, que ha fet el seu setè gol a la Lliga. Poc després, Valencia ha evitat l'empat del Terrassa desviant a córner una falta de Maikel. Amb els egarencs en busca de l'empat a la desesperada, el Nàstic ha sentenciat en un ràpid contraatac a cinc minuts per al final. David Cuéllar ha aprofitat una mala sortida de Morales per marcar a porta buida. Amb el xiulet final, alguns jugadors del Terrassa han perdut els nervis i s'ha produït una picabaralla en el camí cap als vestidors que finalment ha acabat sense conseqüències. El Nàstic, amb 49 punts, s'assegura la permanència, mentre que el Terrassa, amb 35, està cada cop més lluny d'evitar el descens.