Segona

El Nàstic presenta Tuni i el Girona tanca el fitxatge del davanter Keko

L'últim fitxatge del Nàstic en el mercat d'hivern, Tuni, ja s'ha entrenat a les ordres de Joan Carles Oliva. Ha firmat fins a final de temporada, procedent del Mallorca, on Laudrup no li havia donat oportunitats. L'arribada de Tuni provoca la baixa de Juan Domínguez, que se'n va cedit a l'Eibar fins al final de la temporada. Mentrestant, el Girona incorpora el davanter Keko, cedit per l'Atlètic de Madrid. El futbolista, que té 19 anys i és una de les promeses més fermes del planter matalasser, estava cedit al Cartagena, però no tenia la confiança del tècnic.

Actualitzat
Aquest mes de gener, Keko ja va visitar Montilivi vestit del Cartagena, on jugava cedit fins ara, però no entrava en els plans del tècnic. L'extrem dret, de 19 anys, propietat de l'Atlètic de Madrid, ha rescindit el contracte que l'unia amb el Cartagena. Ho ha confirmat el mateix jugador, que ha explicat que ja viatja cap a Girona per firmar el contracte amb el club gironí, on jugarà en qualitat de cedit fins al juny. Aquest dijous al matí farà el primer entrenament i el presentaran.

Mentrestant, a Riudarenes, ha arribat el segon xinès que farà una estada amb l'equip fins al 31 de gener. És el davanter Tan Tiancheng, de 19 anys.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut