Futbol

El Nàstic intentarà arrencar algun punt en la seva visita a l'Albacete

La victòria davant el Valladolid, primera en les darreres vuit jornades, ha donat ànims a un Nàstic que lluita contracorrent per salvar la categoria. El conjunt grana vol continuar tenint motius per somiar en la permanència i per això es proposa arrencar algun punt, encara que sigui un, de la seva visita dissabte (18.00) al Carlos Belmonte. Els tarragonins s'enfronten a l'Albacete pendents de si Oliva farà o no debutar Viguera i Bergantiños, els nous fitxatges dels catalans en aquest mercat d'hivern.

Actualitzat
El triomf davant el Valladolid ha de servir perquè el Nàstic aprofiti la inèrcia guanyadora i encadeni la segona jornada consecutiva sense conèixer la derrota. Els de Joan Carles Oliva arriben a Albacete amb optimisme i ambició, conscients que al seu davant es toparan amb un rival que també necessita punts per allunyar-se del descens.

Els manxecs no només sumen sis jornades seguides sense perdre, sinó que han guanyat els darrers tres partits. Això els ha ajudat a guanyar un coixí respecte a la zona de descens, però els d'Antonio Calderón no poden relaxar-se. Les baixes de jugadors importants poden fer que l'Albacete se'n ressenteixi i això ho hauria d'aprofitar el Nàstic per sorprendre el rival i aconseguir un resultat positiu que li permeti acostar-se a la salvació.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut