El Nàstic guanya l'Ourense i acompanyarà el Lleida i el Terrassa a la Segona Divisió A

El Gimnàstic de Tarragona acompanyarà el Lleida i el Terrassa a la Segona Divisió A després de guanyar l'Ourense per 2-0. Amb el Nou Estadi ple de gom a gom, l'equip grana no ha fallat i ha aconseguit una merescuda victòria contra un Ourense gairebé inofensiu. Jonathan Torres i Diego Torres han fet els gols del triomf local i han desfermat l'eufòria de l'afició local. Feia deu anys que no hi havia tres equips catalans a la divisió de plata del futbol espanyol.

Amb el Nou Estadi ple de gom a gom, el Nàstic ha començat el partit decidit a marcar el primer gol com més aviat millor. Després d'una doble ocasió en el minut 4, només tres minuts després, l'equip grana ha inaugurat el marcador. El canari Jonathan Torres, amb un gran xut per l'escaire, ha fet esclatar l'eufòria a les graderies. Aquest gol no ha fet reaccionar l'Ourense i els catalans han continuat dominant. En el minut 27, Diego Torres hauria pogut fer el segon amb una rematada que ha tocat en un defensor gallec i la pilota ha sortit a córner. Però, a mesura que han passat els minuts, el Nàstic ha cedit tota la iniciativa a l'Ourense, que, malgrat tenir el major control de la pilota, gairebé no ha creat perill a la porteria de Felip. Les úniques dues ocasions de perill dels gallecs han estat protagonitzades per Sanromán, primer amb un xut des de lluny que ha estat a punt de sorprendre Felip i després amb un llançament de falta per sobre del travesser. I, ja en l'últim minut, el Nàstic ha estat a punt de fer el 2-0 amb un servei de falta d'Abel Buades que s'ha estavellat al travesser. En la represa, el Nàstic ha sortit amb molta força per intentar sentenciar el partit, ja que el Reial Madrid B estava guanyant amb claredat a Lanzarote. Els homes de Jordi Vinyals han creat perill sobre la porteria de Dani Roiz i, esperonats pel públic del Nou Estadi, han aconseguit el 2-0. Diego Torres, després de desaprofitar dues ocasions gairebé consecutives, no ha perdonat a la tercera i ha fet la sentència definitiva. Amb el partit completament decidit, l'Ourense ha abaixat els braços davant la gran eufòria de l'afició local, que durant tota la segona part ha celebrat el somiat ascens. Al final del partit, els jugadors del Nàstic han mostrat l'alegria per l'objectiu complert de tornar a Segona Divisió al cap de dos anys. Els altres dos equips que també han confirmat l'ascens en l'última jornada són el Racing de Ferrol i el Pontevedra. Empat intranscendent El Lleida, que ja havia confirmat l'ascens fa una setmana, ha tancat la lligueta amb un intranscendent empat al camp del Celta B. L'equip de la Terra Ferma ha confirmat la continuïtat de Miguel Rubio a la banqueta la temporada que ve, i també podria tancar un acord de col·laboració amb el F. C. Barcelona.