Tete Morente
Tete Morente reforça l'atac del Nàstic de Tarragona
Futbol

El Nàstic fitxa l'extrem Tete Morente, procedent de l'Atlètic Balears

El jugador andalús de 20 anys és un dretà adaptat a la banda esquerra i se n'espera que aporti desequilibri a l'atac del tarragonins

Actualitzat

El Gimnàstic de Tarragona ha anunciat el fitxatge de José Antonio Morente Oliva, procedent de l'Atlètic Balears, per reforçar el seu atac les dues pròximes temporades.

Conegut futbolísticament com a Tete Morente, l'extrem va arribar a Tarragona fa un parell de mesos per recuperar-se d'una fractura en un dit del peu esquerre i la finalització del contracte amb l'Atlètic Balears ha fet possible l'acord amb el Nàstic. S'incorpora per aportar desequilibri a la banda esquerra, tot i que és dretà.

Nascut a la Línea de la Concepción (Cadis) ara fa 20 anys, Tete es va formar a l'Atlètic de Madrid i va jugar la temporada passada al club mallorquí, on va participar en 23 partits i va marcar un gol.

Aquest és el tercer fitxatge del Nàstic per al curs que ve, després dels del migcampista Maikel Mesa, procedent del Mirandés, i Abraham Minero, lateral esquerre del Llevant.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut