Actualitat grana

El Nàstic encaixa una derrota contra el Saragossa (0-1) en la presentació oficial al Nou Estadi

El Nàstic ha encaixat una derrota davant el Saragossa, en la presentació oficial de l'equip grana davant l'afició al Nou Estadi al Trofeu Ciutat de Tarragona. Els granes han perdut per 0-1, per una jugada desafortunada, en què l'àrbitre ha donat com a vàlid un autogol d'Àngel Morales, tot i que la pilota no havia passat del tot la línia de gol. El Nàstic ha intentat la igualada amb diverses ocasions, sense sort. Luis César ha fet debutar Makukula, Gil i Cáceres.

Una jugada desafortunda dins l'àrea ha marcat el desenvolupament del primer temps del partit entre el Nàstic i el Saragossa. Ha estat al minut 13 de partit, quan l'àrbitre ha donat com a vàlid un autogol en pròpia porta d'Àngel Morales, tot i que la pilota no ha passat del tot la línia de gol.

A partir d'aquí, el Nàstic ha intensificat el seu atac buscant la igualada, però s'ha trobat amb un porter César molt ben col·locat sota els pals, que ha estat qui ha impedit que els de Luis César marxessin al descans amb l'empat. A la mitja hora, Portillo ha fet una excel·lent rematada de cap dins l'àrea, després d'una centrada d'Abel Buades, que el porter del Saragossa ha enviat a córner. Pocs després, Pinilla de cap també ha disposat d'una bona ocasió. Abans d'arribar al descans, Llera i Juan amb dos potents xuts tampoc han tingut sort per enviar la pilota al fons de la xarxa, però César ha pogut desviar a córner.

El Nàstic ha marxat al descans perdent per la mínima, tot i que ha fet l'impossible per batre la porteria rival amb un domini clar de la pilota, sobretot en els últims minuts del primer temps i amb ocasions clares de gol.

En la represa, els granes han sortit amb la mateixa intensitat amb què han acabat la primera part, és a dir, disposats a aconseguir la igualada, però no hi ha hagut sort. Al quart d'hora, l'àrbitre ha anul·lat un gol a Portillo per fora de joc. El Nàstic ho ha seguit intentant, tot i que a mesura que han anat passant els minuts el ritme de joc ha anat a la baixa. El Saragossa, però, ha fet ben poc en atac.

Luis César ha fet debutar el congolès Makukula, que ha provat un xut des de fora de l'àrea a la mitja hora, tot i que César ha pogut aturar sense problemes. També han debutat els últims fitxatges Gil i Cáceres.

Tot i la derrota, els granes han perdut contra un dels equips amb més entitat de la Primera Divisió. La setmana que ve els granes enceten el retorn a la Primera Divisió contra l'Espanyol.