El Nàstic encaixa la cinquena derrota a casa contra el líder de Segona, el Xerez

El Nàstic de Tarragona ha encaixat una clara derrota al Nou Estadi per 0-3 contra el líder de la Segona A, el Xerez. Els visitants han estat molt efectius, ja que en les quatre arribades a la porteria d'Álvaro han aconseguit les tres dianes, dues en el primer temps. En la represa, el Nàstic ha mostrat certa reacció, però el tercer gol, en el minut 60, ha deixat el partit sentenciat. Amb aquesta derrota, el Nàstic continua amb la mala ratxa al Nou Estadi, on ja suma cinc derrotes i on fa cinc partits que no guanya davant la seva afició.

El Nàstic no ha tingut un inici d'any gens afortunat a la Lliga. Els tarragonins han vist com l'àrbitre els anul·lava un gol, de forma correcta, per una clara falta de Jaio al porter en una rematada, quan tot just s'havien disputat set minuts de joc. Deu minuts després Jesús Mendoza ha inaugurat el marcador per als visitants, després d'un llançament de falta directa que ha clavat a l'escaire del porter Álvaro Iglesias. En la següent jugada, el Xerez ha disposat d'una bona ocasió després de rematar un córner, però el porter grana, molt atent, ha aturat amb les mans. La falta de transicions al mig del camp per part dels grana, amb un excés de pilotes llargues de la defensa als atacants, ha propiciat la manca d'ocasions per part dels de Luis César. Per contra, els andalusos s'han anat assentant sobre el terreny de joc i a cinc minuts del descans, en un error en defensa de Jaio, Pedro Ríos ha aconseguit el segon dels visitants. La jugada venia d'una mala passada d'Ekpoki (que ha sortit per primera vegada com a titular) en un atac del Nàstic, que ha permès al Xerez endur-se la pilota al contraatac. En la represa, el Nàstic ha mostrat intencions per reduir distàncies. En el primer quart, Pinilla i Jaio han disposat de dues ocasions clares en un potent xut des fora l'àrea i l'altre en una rematada des de la gran, però el porter Julio Iglesias, molt encertat, ha rebutjat amb els punys. I quan els grana estaven oferint una millor imatge amb més circulació de pilota, ha arribat el tercer dels visitants, que ha suposat la sentència del partit. En un contraatac, Álex Geijo s'ha imposat a la defensa avançada del Nàstic i ha superat en l'un contra un a la sortida a la desesperada d'Álvaro. Era el minut 60 de partit. A partir d'aquí, el Nàstic ha vist com se li trencaven els esquemes i les esperances per intentar almenys igualar el partit. Els de Luis César han estat incapaços de mostrar certa reacció. Per la seva banda, els de Lucas Alcaráz han diposat d'oportunitats per aconseguir la quarta diana, tot i que Álvaro ho ha impedit. La pluja intensa que ha caigut durant els 90 minuts de joc no ha perjudicat el terreny de joc del Nou Estadi, però sí l'assistència de públic, que ha registrat 5.040 espectadors.