Gerard Valentín tanca una etapa de tres anys al Nàstic de Tarragona (@NASTICTARRAGONA)
Futbol

El Nàstic de Tarragona traspassa Gerard Valentín al Deportivo i fitxa l'italià Sandro Toscano

El futbolista català, de 24 anys i format a les categories inferiors del Figueres, tanca una etapa de tres temporades al conjunt grana i s'ha compromès amb el Deportivo per a les pròximes quatre

Actualitzat

El Nàstic de Tarragona ha anunciat un acord per al traspàs de Gerard Valentín al Deportivo de la Corunya. El lateral dret gironí va ser una peça bàsica per assolir l'ascens a Segona A i aquestes dues temporades s'ha consolidat com un fix a l'onze titular del conjunt grana.

Gerard Valentín tanca una etapa de tres temporades defensant la samarreta del Nàstic, en les quals ha disputat més de 60 partits oficials a la lliga i el curs passat va jugar un total de 33 duels.

El futbolista català, de 24 anys i format a les categories inferiors del Figueres, s'ha compromès amb el Deportivo per a les pròximes quatre temporades i lluitarà per la titularitat amb Juanfran Torres.

Sandro Toscano, cinquè fitxatge grana

El Gimnàstic ha fet oficial el fitxatge de l'italià Alexandro Daniel Toscano, procedent del Badalona de la Segona Divisió B, per a les dues pròximes temporades, més dues més d'opcionals. El jove migcampista, de 21 anys, ha estat una peça important aquesta temporada amb el conjunt català en el qual ha jugat un total de 32 partits, 22 com a titular, i ha marcat 3 gols.

El futbolista italià té una curta trajectòria professional i només ha jugat al Sabadell, al llarg de dues campanyes, i al Badalona, conjunt del qual arriba a Tarragona. Aquest és el cinquè fitxatge del conjunt grana per a la temporada que ve, després de les arribades del defensa central Carlos Blanco, l'extrem esquerre Tete Moreno, el migcampista Maikel Mesa i el lateral esquerre Abraham Minero.

Anar al contingut