Segona Divisió

El Nàstic assalta el Cadis al Ramón de Carranza i s'acosta una mica més a la salvació (0-2)

Quan falten tres partits per a la conclusió del campionat, el Nàstic de Tarragona acaricia la permanència. L'equip grana va assaltar el Ramón de Carranza i va sumar a la "tacita de plata" la tercera victòria consecutiva després de guanyar el Cadis per 0-2. El conjunt de César Ferrando en va tenir prou amb un gol del veterà Moisés i un altre de Calle a la segona part per superar un rival directe per a la salvació i situar-se a quatre punts de la zona de descens. Els tarragonins podrien garantir-se la permanència la pròxima jornada si guanyen el Granada 74 al Nou Estadi.

Per primer cop en tota la Lliga, el Nàstic ha encadenat tres victòries consecutives. Quan més delicada era la seva situació, els grana van donar el millor de si i després dels triomfs sobre el Màlaga a la Rosaleda i a casa contra el Sevilla Atlètic, ahir els de Tarragona van guanyar el Cadis al Ramón de Carranza 0-2.

La por a la derrota va condicionar el joc de tots dos equips en la primera part. Tant andalusos com tarragonins lluiten per allunyar-se de la zona de descens i això es va notar al llarg dels primers 45 minuts amb un futbol imprecís, poruc i molt igualat. A la segona part, la tònica va ser la mateixa però afortunadament els grana es van poder avançar en una de les seves aproximacions.

Campano va botar una falta que Moisés va rematar a porteria amb un excel·lent gol de cap. Amb el resultat advers, els gaditans van avançar línies a la recerca de l'empat i això ho va aprofitar el Nàstic per gaudir d'algun contraatac. I va ser precisament en una d'aquestes transicions, ja en el descompte, quan Calle va setenciar amb el segon i definitiu gol.

El Nàstic és ara 12è a quatre punts de la zona de descens i la setmana que ve si guanya al Nou Estadi el Granada 74 es garantirà la permanència.