Barcelona

El musical del Super 3 s'estrenará el 14 de desembre

Televisió de Catalunya i Dagoll Dagom presenten "Super3: El Musical", un espectale protagonitzat pels personatges de la família del Super3 que s'estrenarà el 14 de desembre al Teatre Victòria.

RedaccióActualitzat

Televisió de Catalunya i Dagoll Dagom presenten "Super3: El Musical", un espectale protagonitzat pels personatges de la família del Super 3 que s'estrenarà el 14 de desembre al Teatre Victòria.

El músical és comèdia terrorífica en la qual la Lila, el Pau, el Fluski l'Alex, el Roc i la Pati Pla aniran descobrint tots els secrets que amaguen les màgiques i misterioses habitacions d'un castell embruixat que posarà al límit la família del Super3 com mai s'havia vist fins ara. La Mildred, l'aranya gegant de la Lila, ha estat segrestada pel Senyor Pla i la Lila haurà de superar proves i trampes per alliberar-la

El musical, dirigit per Joan Lluís Bozzo, de Dagoll Dagom, i Gerard Hausmann, del Club Super3, compta amb les cançons composades per Marc Parrot per als diferents discs del Club Super3.

Pel director de TV3, Eugeni Sallent, el musical és la culminació d'una història d'èxit del Super3, un projecte que ja té 22 anys de vida.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut