El musical "Billy Elliot" arribarà a Barcelona l'1 d'octubre

El muntatge s'acomiada de gairebé tres anys d'èxits al Teatro Alcalà de Madrid
El musical "Billy Elliot" arribarà a Barcelona l'1 d'octubre

El musical "Billy Elliot" arribarà a Barcelona l'1 d'octubre

El muntatge s'acomiada de gairebé tres anys d'èxits al Teatro Alcalà de Madrid
Actualitzat
TEMA:
Teatre
Els protagonistes del musical "Billy Elliot" (@billyelliotelmusical)

El musical "Billy Elliot" arribarà a Barcelona l'1 d'octubre. Després de tres anys d'èxits al Teatro Alcalá de Madrid, aquest 12 de juliol s'acomiaden i transporten el seu espectacle cap a la ciutat comtal, al Teatre Tívoli.

Barcelona acollirà aquest musical, que ha contribuït a crear una nova generació d'artistes, i també una nova generació d'espectadors, pel fet d'atraure milers de nens i nenes.

Un musical de rècord que, després de passar per Broadway i Londres, on va estar-se nou anys seguits, ara arribarà a Barcelona.

 

La història del nen que lluita contra les convencions per convertir-se en ballarí no farà gira, es podrà veure només a Barcelona, després del gran èxit que ha tingut a Madrid. A Barcelona, com a Londres, a més de les funcions setmanals, n'hi haurà també els diumenges i festius. Les entrades ja són a la venda.

Més de 70 nens i nenes ja s'estan formant per protagonitzar el musical al Tívoli. Per interpretar-lo, calen molts ballarins perquè s'han d'alternar en les funcions.

 

Un fenomen a Madrid

El fenomen Billy Elliot ha mogut gairebé un milió d'espectadors a Madrid, 26 setmanes seguides sent número 1 de la crítica teatral, 12 Premis Broadway World, més de 1.150 funcions i 120 nens debutants a dalt de l'escenari.

El musical narra la història del jove Billy, que va néixer al nord d'Anglaterra, en un món en què els homes practiquen boxa i treballen a la mina. A ell, en canvi, li encanta ballar i lluita per convertir-se en ballarí de ballet professional. I la seva determinació el farà tirar endavant amb els seus somnis.

 

 

ARXIVAT A:
Música Teatre
Anar al contingut