Nick Cave en un acte a Nova York (Viquipèdia)

El músic Nick Cave comunica la mort del seu fill Jethro, actor i model, als 31 anys

Per ara no es coneixen les causes de la mort del fill gran del líder dels The Bad Seeds, que ja va perdre un altre fill que va caure per un penya-segat quan només tenia 15 anys

Actualitzat

El músic australià Nick Cave ha anunciat aquest dilluns la mort del seu fill Jethro Lazenby als 31 anys. El primer fill del líder dels The Bad Seeds havia treballat com a actor, model, músic i, en els últims temps, també com a fotògraf.

Va néixer el 1991, fruit d'una relació esporàdica de Nick Cave amb la model Beau Lazenby. El segon fill de Nick, Luke, va venir al món només deu dies després, mentre estava casat amb la seva primera parella, Viviane Carneiro,

Jethro va créixer a Austràlia i no va conèixer el seu pare fins que va tenir set o vuit anys. Tot i uns primers anys d'absència, dels quals Nick Cave es va penedir en una entrevista el 2008, assegurava que hi tenia "una gran relació".

Aquest dilluns, les úniques paraules del músic, que actualment té 64 anys i està establert al Regne Unit, han quedat reduïdes a un breu comunicat recollit per la revista musical britànica NME:

"Amb molta tristor us confirmo que el meu fill Jethro ha mort. Agrairem que respecteu la intimitat de la família."

Posteriorment, mitjans de comunicació d'arreu del planeta s'han fet ressò de la notícia:

 


Agressions i excessos amb les drogues

De moment, es desconeixen els motius de la mort de l'exmodel. La mateixa revista especialitzada NMB explica que Jethro, que un cop instal·lat al Regne Unit havia arribat a desfilar per a prestigioses firmes de moda, com Versace i Balenciaga, havia ingressat a la presó fa un mes, després d'agredir la seva mare, Beau Lazenby, segons les informacions aparegudes en mitjans de comunicació de Melbourne.

Mare i fill haurien tingut una forta discussió el matí següent que ella li va deixar passar la nit a casa seva després d'implorar-l'hi al portal la nit anterior. En el judici per dirimir els fets, Sean Ghattas, advocat de Jethro, va argumentar que recentment havia estat diagnosticat d'esquizofrènia i que des de llavors no era conscient dels seus actes

El fill de Nick Cave va ser posat en llibertat sota fiança el 5 de maig, després que el jutge instructor va sentenciar que calia que comencés immediatament un tractament per desenganxar-se dels estupefaents i emprendre "un camí cap a la rehabilitació" per "no ser un risc per a la comunitat en general" i "per a la seva mare en particular," de la qual li va decretar un allunyament de dos anys.

Anteriorment, el 2018, Jethro ja havia estat a la presó per agredir en diferents ocasions la seva parella en aquell temps.


Segona pèrdua d'un fill

La notícia de la seva mort arriba set anys després que Nick Cave perdés un altre fill, Arthur, que va morir quan tenia 15 anys en caure d'un penya-segat a Brighton, a Anglaterra. Tot i que inicialment es va pensar que la mort era accidental, posteriorment es va saber que el jove actuava sota els efectes de l'LSD.

Arthur, que té un germà bessó, Earl, era fll de del músic australià i la seva actual parella, la dissenyadora britànica Susie Bick, amb qui es va casar l'any 1999. Bick, a través d'Instagram, ha volgut retre homenatge a Jethro penjant-ne una fotografia en blanc i negre.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by susie (@susiecaveofficial)

 

 

ARXIVAT A:
CulturaObituariMúsica
Anar al contingut