Verdú

El Museu de Joguets de Verdú serà en un Museu d'Art el 2013

El Museu de Joguets de Verdú passarà a ser un museu d'art modern i contemporani a partir de la tardor de l'any vinent. La família Mayoral, els propietaris, acabaran amb la campanya "50 dies, compte enrere!" amb moltes activitats, abans de tancar les portes el 5 de gener.

RedaccióActualitzat
El Museu de Joguets de Verdú es convertirà a la tardor de l'any vinent en un museu d'art modern i contemporani, segons han anunciat els propietaris, la família Mayoral. Jordi Mayoral, però, estarà obert fins després de Nadal i el 5 de gener tancarà les portes definitivament.

Per tancar una etapa de vuit anys, el museu ha organitzat una campanya d'activitats que duraran els últims 50 dies de vida d'aquest centre cultural, que estarà obert al públic durant aquest període. Del 17 de novembre al 5 de gener, la campanya "50 dies, compte enrere!" acollirà tallers infantils, visites teatralitzades, concerts, sortejos i tasts de degustació de productes agroalimentaris. Obriran en horaris especials i el 30 de desembre celebraran una gran festa.

El mou museu d'art modern i contemporani ha d'obrir la tardor del 2013 i es tracta d'un "nou projecte singular i sorprenent vinculat a l'art, una iniciativa que anirem desgranant a poc a poc i un canvi que ens il·lusiona moltíssim", ha afirmat Manel Mayoral.

El Museu dels Joguets ha estat un dels més destacats del món en la seva temàtica, amb més de 1.000 joguines, fruit de la col·lecció privada de Manel Mayoral i uns 17.000 visitants durant aquests vuit anys. S'ubica en una antiga casa pairal rehabilitada del segle XV coneguda com a Cal Jan.


Anar al contingut