Imatge de la parròquia de Sant Vicenç de Vallromanes (Foto: ACN)
El mossèn que rep les queixes l'han acabat de traslladar a Sant Vicenç de Vallromanes. (Foto: ACN)
Vallromanes

El mossèn de Vallromanes denuncia pressions a algunes parròquies perquè es facin les misses en castellà

El mossèn de la parròquia de Sant Vicenç de Vallromanes, al Vallès Oriental, assegura que alguns feligresos pressionen en diverses parròquies perquè es faci la missa en castellà. El mossèn, Germà Prats, l'acaben de traslladar a Vallromanes i s'ha trobat amb aquesta situació que atribueix als fidels de l'anterior parròquia, a Palau-solità i Plegamans.

Actualitzat
El mossèn Germà Prats va rebre queixes perquè feia les misses en català a la parròquia de Palau-solità i Plegamans i ara que l'han traslladat a Vallromanes es troba amb les mateixes crítiques.

Prats creu que al darrere de les pressions que rep ara hi ha els fidels de l'anterior parròquia i assegura que el seu no és un cas aïllat, que algunes parròquies on s'oficia la missa en català reben pressions perquè es facin en castellà.

El mossèn creu que el van traslladar per aquestes crítiques tot i que des del Bisbat de Terrassa, asseguren, però, que el canvi de parròquia es deu a motius de salut. Germà Prats manté que la missa del dia s'ha de fer en català, perquè ho marca el Concili Provincial Tarraconense de l'any 1995.


Anar al contingut