El capellà de Deltebre beneeix els veïns confinats des de la plataforma d'un camió

La parròquia de Sant Miquel de la Cava té Facebook i un canal de YouTube, on el capellà penja els vídeos de les misses

Laura GalánActualitzat

El rector de la parròquia de Sant Miquel de Deltebre, el capellà Joan Guerola, que s'ha empescat la manera d'apropar els creients a la celebració cristiana del Dijous Sant.

Ha beneït els veïns confinats des de la plataforma d'un camió.

"Pel confinament la gent no podia participar aquest dijous de l'eucaristia i volia fer arribar les pregàries i la benedicció als carrers del nostre poble. L'objectiu que buscàvem l'hem aconseguit."

El capellà ha fet un llarg recorregut, de gairebé 10 km, fins al passeig de Riumar. Unes hores abans, al Facebook de la parròquia convidava els veïns a sortir a les finestres i els balcons per acollir la benedicció d'aquest Dijous Sant a Deltebre.

 


Amb una imatge del Santíssim i un equip de megafonia, ha pregat i ha demanat la benedicció enmig del confinament.

"Et demanem per tots els científics, Senyor. Dona'ls valentia, coratge i il·lusió. Saviesa per descobrir aviat el remei d'aquesta malaltia."

Ha demanat els permisos per fer aquest ruta i ha pres les mesures de seguretat. En acabar ha destacat les mostres d'agraïment que ha rebut.

 

Aquests dies els feligresos també li han enviat fotografies que ell ha col·locat als bancs de l'església.

"Així els tinc presents de manera espiritual i prego per ells."

Guerola, que transmet les litúrgies pels seus canals de Facebook i Youtube, demana a Déu que "conservi el wifi" en dies en què les xarxes estan molt saturades.
 

 


         

 

ARXIVAT A:
Coronavirus
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut