Nick Kamen va assolir la fama amb la publicitat i va tenir dos grans èxits musicals
Londres

El món del pop plora la mort de Nick Kamen, autor de l'èxit "I Promised Myself"

Es va fer conegut gràcies a un anunci de texans i va ser un "protegit" de Madonna

RedaccióActualitzat

El cantant Nick Kamen, autor de la cançó "I Promised Myself", ha mort a causa d'un càncer. La seva família ha confirmat la defunció del músic britànic, als 59 anys, la nit del 4 de maig.

Kamen, nascut el 15 d'abril de 1962 a Harlow, Essex, es va fer famós gràcies a un anunci de pantalons texans Levi's del 1985, amb banda sonora de Marvin Gaye, en què es quedava en roba interior en una bugaderia, davant la mirada d'unes dones i algun home.

L'espot el va convertir en una icona sexual i va cridar l'atenció de la reina del pop, Madonna, que li va fer de productora i corista en algunes ocasions.


Després va començar la seva carrera musical, en què va comptar amb el suport de Madonna. El 1986 va debutar amb l'àlbum "Each Time You Break My Heart". El senzill amb aquest mateix nom, produït per la cantant, que l'havia descartat del seu àlbum "True Blue", va arribar al número 5 de les llistes britàniques.

Kamen va tornar a assaborir l'èxit el 1990 amb la cançó "I Promised Myself", que va ser número 1 a Àustria i Suècia i va entrar al "top 5" d'Alemanya. És un "hit" que va sonar a les radiofórmules i discoteques moltíssimes vegades. Al Regne Unit, però, no va superar el "top 50"."

 

Diversos artistes han plorat la defunció de Kamen a les xarxes socials, començant per la mateixa Madonna, que ha publicat que li trenca el cor saber que ja no hi és. "Sempre vas ser una persona tan amable i dolça, i vas patir tant", recorda l'artista.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

 

Una altra cara coneguda dels 80, el també cantant Boy George, ha dit de Kamen que era "l'home més guapo i dolç".

 

 

John Taylor, baixista i fundador de Duran Duran, també artistes britànics d'èxit als 80, han coincidit a definir-lo com "un dels homes més encantadors i gentils que he conegut mai".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duran Duran (@duranduran)

 

 

ARXIVAT A:
MúsicaTelevisió
Anar al contingut