Els assistents del Mobile, marxant amb les maletes (Efe)
Els assistents del Mobile, marxant amb les maletes (Efe)
L'Hospitalet de Llobregat

El Mobile tanca amb un rècord: 109.000 assistents

L'edició del 2019 de la fira del mòbil supera en 2.000 persones la de l'any passat

Actualitzat

El Mobile World Congress, el més gran congrés mundial de tecnologia mòbil, ha tancat aquest dijous les portes després de batre un altre rècord d'assistència, amb 109.000 assistents, uns 2.000 més que l'any anterior.

Així ho ha anunciat John Hoffman, conseller delegat de GSMA, l'associació organitzadora de la fira, coincidint amb la clausura de l'esdeveniment, que s'ha celebrat durant quatre dies al recinte firal de Gran Vía de l'Hospitalet. 

El MWC ha comptat amb la participació de 2.400 expositors de més de 200 països.
 

El MWC 2019, centrat en la connectivitat intel·ligent, el 5G i la intel·ligència artificial, ha comptat amb la participació de les grans multinacionals del sector, com Facebook, Google, Huwaei, Nokia, Samsung, Sony o LG.
 

A l'estand català de la fira, el Govern ha promocionat 77 empreses catalanes, una xifra rècord, i al global del MWC se n'han pogut veure prop d'un centenar, incloent les que tenien, també, espai propi.
 

 

La inaguració del MWC la va  fer dilluns el rei Felip VI i hi van ser presents el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, i el president de la Generalitat, Quim Torra. 
            

ARXIVAT A:
Mobile World CongressTecnologia
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut