Barcelona

El Mobile ho tenia tot a punt per deixar Barcelona l'any passat per la crisi política

El conseller delegat de GSMA, John Hoffman, ha dit que tenien dues possibles ubicacions alternatives fora d'Espanya

Actualitzat

El Mobile Wolrd Congress, MWC, es va plantejar marxar de Barcelona per la inestabilitat política derivada del procés a Catalunya.

El conseller delegat de GSMA, John Hoffman, ho ha admès, aquest dimecres, durant la presentació de la nova edició del Mobile World Congress, MWC, del 2019. Ha explicat que van tenir un pla de crisi que preveia la cancel·lació del l'esdeveniment a Barcelona i el trasllat a dues possibles ubicacions fora d'Espanya.

Hoffman ha revelat que l'any passat va sentir "una gran preocupació" per la situació política a Catalunya.

"Estàvem extremadament nerviosos, tant que estàvem preparats per cancel·lar el congrés si feia falta i portar-lo fora de Barcelona. Era la nostra resposta extrema davant d'un problema potencial."

"No només estàvem preparats per cancel·lar el congrés, l'any passat, sinó que ja teníem dues ciutats possibles on traslladar-lo. És a dir, que en comptes de ser aquí avui, seríem en un altre lloc, fora d'Espanya.

Sobre la vaga dels treballadors de metro anunciada per a aquest any, Hoffman ha dit que confia que se solucioni o tingui un "impacte mínim".

"Ens preocupen, doncs, els conflictes laborals? És clar que sí. I també som optimistes, i esperem, que aquest conflicte es resolgui de manera professional."

 

Moment de la presentació aquest dimecres del MWC 2019.

 

5G i connectivitat intel·ligent

El MWC reunirà un any més les principals empreses del sector tecnològic. Hoffman ha donat a conèixer els principals focus d'atenció de la nova edició de la més gran fira mundial de la tecnologia mòbil, que tindrà lloc del 25 al 28 de febrer al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona i girarà entorn de la hiperconnectivitat i la tecnologia 5G.

S'hi esperen més de 107.000 visitants, en una edició que agruparà més de 2.400 expositors i més de 2.000 conferències -amb un 32% de dones ponents- i que preveu un impacte econòmic per a Barcelona de 473 milions d'euros.

 

ARXIVAT A:
Mobile World CongressProcés catalàTecnologia
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut