El ministre d'Exteriors de Luxemburg a Salvini: "A la merda"

RedaccióActualitzat

El debat migratori continua generant tensió a la Unió Europea. Les polítiques antiimigració d'Itàlia o Hongria xoquen reiteradament amb la vocació de Brussel·les.

A Viena, on se celebra una conferència sobre seguretat i migració, el debat ha estat de forma agra damunt la taula. El ministre de l'Interior d'Itàlia i el d'Afers Exteriors de Luxemburg, Jean Asselborn, se les han tingut en termes molt poc diplomàtics.

Asselborn ha acabat enviant "a la merda" Salvini, que ha insinuat que a Luxemburg necessitaven immigrants com a "esclaus per substituir els infants". 

La conversa ha anat així:

Salvini: "Són dues visions del món completament diferents. Potser a Luxemburg necessiten immigració perquè la gent envelleix, però a Itàlia el que volem és ajudar els nostres joves a tenir fills. No necessitem nous esclaus per substituir els infants que ja no tenim. Estem disposats a dialogar..."

Asselborn:  "Ei, ei , ei... Això ja és passar-se."

Salvini: "Jo el que faig és respondre respectuosament al seu punt de vista, que no és el meu... Si vosaltres, a Luxemburg, necessiteu immigració, a Itàlia el que jo vull és ajudar els italians a tornar a tenir fills..."

Asselborn: "A Luxemburg, estimat senyor, a Luxemburg..."

Salvini:  "Si em deixa acabar..."

Asselborn:  "A Luxemburg, teníem desenes de milers d'italians! Van venir com a immigrants a treballar a Luxemburg perquè vosaltres, a Itàlia, tinguéssiu diners per als vostres fills!  A la merda!"

ARXIVAT A:
MigracionsUnió EuropeaXenofòbiaItàlia
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut