Madrid

El Ministeri de Cultura també es persona en el "cas Millet"

El Ministeri de Cultura ha seguit els passos de la Generalitat i ha decidit personar-se com a acusació en el "cas Millet". En un comunicat, la institució pública explica que ha passat a l'acció "pel perjudici que les presumptes irregularitats en la gestió del Palau de la Música suposen per als interessos públics que tutela el Ministeri". En total, el govern espanyol ha destinat al Palau més de 26 milions d'euros entre el 1990 i l'actualitat, la major part dels quals, més de 20 milions, a la rehabilitació de l'edifici.

Actualitzat
El Ministeri de Cultura es presentarà en el judici contra l'expresident del Palau, Fèlix Millet, l'exdirector administratiu, Jordi Montull, i la seva filla Gemma Montull, per les presumptes irregultaritats en la gestió, un cas que ha destapat un frau milionari.

Amb aquesta decisió, el govern espanyol emula el de la Generalitat, que divendres passat es va personar en la causa al·legant que els seus interessos podrien haver estat "vulnerats" pel mal ús de les aportacions públiques destinades a la institució.

El Ministeri i la Generalitat també estaran representats a través del Consorci del Palau de la Música, que es personarà a la causa, així com la junta de l'Orfeó Català.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut